Hvad konkurs kan gøre For dig (og hvad det ikke kan gøre)

Mens konkurs er nogle gange den ideelle løsning for personer, der har begravet sig under overdreven gæld, det er ikke svaret på alle gældsproblemer. Desværre, ikke alle gæld kan slettes helt, ved en konkurs – og i nogle tilfælde, gælden ikke kan selv reduceret eller placeres i en godtgørelse plan i et kapitel 13 eller gennem en gældsforvaltning program designet af kredit rådgivere at få forbrugerne til et bedre finansielle stilling.

Hvis du kæmper med overdreven gæld fra studielån, børnebidrag eller underholdsbidrag-du sandsynligvis vil være skuffet over at finde at konkurs er ikke gonna være din finansielle frelser. Du kan ikke tørre ud af gæld, der er fra ikke betaler barn støtte betaling, underholdsbidrag betalinger eller studielån. Faktisk kan mest sikrede lån ikke slettes med en konkurs. Hvis disse typer af gæld du kæmper med, kan du overveje andre alternativer til konkurs.

Gæld, der kan tørres ud med konkurs

Konkurs er fremragende til udslette kreditkort gæld, på den anden side! Med undtagelse af et par “sikret” kredit kort tilgængelige, de fleste kreditkort saldi betragtes som usikret gæld og det betyder kreditkortselskabet, der gav dig kortet ikke har en pant på nogen af din ejendom. Hvis du undlader at betale gælden til kreditor om et usikret kreditkort, kan de generobre nogen elementer. Det er denne type af usikret gæld, konkurs er designet til at fjerne for kreditorer, der befinder sig i finansiel nød. Andre typer af usikrede gæld kan blive udslettet med kapitel 7 variation af konkurs så godt.

Hvis du filen kapitel 13 i stedet for kapitel 7, du vil fjerne alle dine usikret gæld, men det vil hjælpe dig med at administrere din gæld mere effektivt med lavere betalinger. Når tilbagebetaling plan er afsluttet, udledes alle usikret gæld, der ikke har været helt pote, så kapitel 13 konkurs er stadig en stor mulighed for at få kontrol over din økonomi, når de har spiraled ud af kontrol.

Andre fordele ved arkivering konkurs

Ud over at hjælpe fjerne eller reducere din gæld, giver filing konkurs forbrugerne en stopper for samling telefonopkald og chikane fra kreditorer. Chikane har sandsynligvis taget form af timeløn telefonopkald og breve sendt via postvæsenet, men det er forbløffende, hvor meget stress, der forårsager personer, der kæmper finansielt. Når du starter processen med at indgive konkursbegæring, spark “automatisk ophold”, der gør det ulovligt for kreditorer til at kontakte dig for betaling. Det forhindrer også tilbagelevering af din bil eller afskærmning af din pant; retssager, og nogle gange kan forhindre udsættelse fra en lejlighed.

Vigtige overvejelser sms lån til din økonomiske situation af konkurs

Uanset om du filen til kapitel 7 eller kapitel 13 konkurs, er der ting at overveje nøje, før du tilmelder papirarbejde. Først og fremmest skal du forstå at indgive konkursbegæring vil efterlade et varigt indtryk på din kredit rapport. Nogle gange, vil konkurs hjælpe med at forbedre din situation, så kan du begynde at genopbygge dit kredit når din gæld er blevet elimineret, men husk på, at konkurs vil forblive på din kredit rapport for 10 år, og kan gøre det meget vanskeligt at opnå lån eller kreditkort i fremtiden. Hvis du er 30 år gammel, og håber at købe et hjem i de næste par år, konkurs sandsynligvis ikke vil være din bedste løsning – og bør anvendes som en absolut sidste udvej. På den anden side, hvis du er ældre og har ikke behov for kredit i den nærmeste fremtid, kan konkurs ikke være så store af en aftale for dig. Det må være en personlig beslutning, der er foretaget efter omhyggeligt vejer de fordele og ulemper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.