Modtagelse-label varmefølsomt papir lanceret

Da det ikke kræver blæk, er en termisk printer også mere økonomisk. Det eneste, du skal bruge på er papiret, selv. That¡¦s hvorfor en termisk printer er perfekt til business brug.

Almindeligt papir faxer nu har mættet markedet og priserne er faldet så lavt, at alle har råd til en. Med rabatter du kan endda få en gratis. Det eneste problem kan være, kan du ikke muligvis har råd til de forsyninger, der går ind i dem. Laser-, inkjet- og termisk overførsel ruller er de muligheder, du har. Omkostningerne pr. side varierer, men tro mig, når jeg siger, at penge er ikke i at sælge maskiner, i sælger forsyninger. Du kan shoppe smart selv og se på omkostningerne pr. side. Dette er prisen for toner eller levering divideret med levering udbytte. Bruge lidt mere på maskinen til en lavere CPP kan spare dig et bundt penge.

Termiske faxmaskiner var dem med den lange papirrulle og hver fax ville blive skåret ned til den størrelse, der er fremsendt. Du kan gøre nogle cool bannere med disse ting, fordi du kunne placere sig hen til ikke skære og det ville fortsætte med at spytte papiret ud! De var stort set skudsikker. Det største problem var papiret. Det ville krølle og du havde en hård tid på at arbejde med det. Hvis det blev udsat til solen eller varme ville det blive en mørk sort og alle oplysninger var tabt. De var meget økonomisk i forhold til laser eller ink jet faxmaskiner. Den eneste levering, som du var forpligtet til at købe var ruller papir.

For simple udskrivningsopgaver (som i udskrive kvitteringer), kan du prøve at bruge en termisk printer. En termisk printer er økonomisk, fordi det producerer billede eller dokumenter af selektivt varme belagt varmefølsomt papir. Når den termisk papir passerer hen over den termisk printhoved, det er så imponeret over på papiret og producerer billeder eller tekster.

Leave a Reply

Your email address will not be published.