Historien bag Hat: Historien om trolden

Begrebet tryllekunstner som entertainer har sine rødder dybt i menneskets historie, men for det meste går tilbage til det sekstende århundrede. Før denne tid, dem, der praktiseres magic hævdede at have overnaturlige kræfter. Når denne tanke stødte sammen med kristendommen i den vestlige verden, opstod nye tryllekunstnere, der underholdt publikum.

Chevalier Joseph Pinetti imponerede publikum i slutningen af 1700-tallet med sine tricks som eskapistisk og mentalist. Illusionister opstod i det nittende århundrede, ved hjælp af enheder til at producere omfattende sceneshows. En af de første tryllekunstnere bruge levende dyr blev

“Hermann stort” der udføres forsvinder fungerer og levitation tricks med dyrene. Senere, berømte tryllekunstnere Siegfried og Roy fik berømmelse delvis på grund af deres omfattende vis og tigre.

Harry Houdini, måske den mest kendte tryllekunstner af alle tid, udviklet omfattende undslippe tricks herunder håndjern og låst kamre i begyndelsen af 1900-tallet. Hans død på Halloween er nu også kendt som “National Magic Day.” Houdini også lavet grand illusioner, nogle af hvilke magiker David Copperfield emuleret. Under houdinis tid, Vaudeville handlinger inkluderet og fremmet magiske tricks.

Over tid, er interesse i magic kommet og gået, selv om det nød en revival i 1970erne, der fortsætter i dag. Mange magikere, svarer til andre kunstnere, udvikle en unik stil eller fokusere på en bestemt type af illusion. David Copperfield gør store genstande forsvinder. Lance Burton beskæftiger mange fugle, og Penn og Teller er kendt for deres unikke stil. Senest har vundet David Blaine berømmelse for sin street magic og uhyrlige stunts.

Tryllekunstnere alle slags holde deres hemmeligheder meget hemmeligt. Appellen af magic forsøger at finde ud af, hvordan tryllekunstnere udføre disse fantastiske kunststykke. For dem interesseret i at lære magi, er mange kilder tilgængelige for den entry-level tryllekunstner. Nogle velkendte tricks er “ude i fri”, og starten magiske kits kan hjælpe en nybegynder lære tricks af handelen. Mange bøger og andre ressourcer er tilgængelige for card tricks så godt. Mange butikker bære magiske bagværk samt.

For dem, der mener det alvorligt med håndværk, er to organisationer afsat udelukkende til magi, begge med hovedsæde i St. Louis, Missouri. Samfund af amerikanske tryllekunstnere og internationale broderskab af tryllekunstnere har kapitler i hele verden, informere og holde konferencer. For dem

søger oplysninger, er disse gode steder at starte. Dit lokale bibliotek er også et godt sted at finde flere oplysninger, som er internettet. Men online kilder navnlig er forskellige i kvalitet og oplysninger, så begynder med en af organisationerne, der kan være en bedre måde at begynde.

Fornemmelse af magi er meget reelle. Gennem de sidste par årtier, har tryllekunstnere taget magic til et nyt niveau med omfattende stunts og fuld-out underholdning briller. Fra forbløffende kort tricks til store forsvinder handlinger, vil magic sandsynligvis fortsat enthrall publikum over hele verden i år til at komme. Det er en performancekunst i modsætning til alle andre, og mysteriet associeret med magi tilføjer en grad af intriger, der ikke findes med andre performance kunst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *