At foretage kapitalinvesteringer i tunge entreprenørmaskiner

Tunge entreprenørmaskiner kræver en masse af kapitalinvesteringer. Når virksomhederne vælger for at købe disse typer af tungt bygge udstyr, så de ser til de anvendte udstyr, der kan være på salg i det lokale marked. Dette hjælper dem i forskellige manerer. Selskaber få engang brugt tungt bygge udstyr som er så god som ny, men koster langt mindre end der tilbydes i udstillingslokalet. Desuden reducerer køber tunge entreprenørmaskiner fra det lokale marked transportomkostninger samt. Disse generalomkostninger Se ikke godt ud i balancen, som de fører til forøgelse af projektomkostninger.

Finansiering er et stort problem samtidig med at købe tunge entreprenørmaskiner. De fleste af selskaberne, der ser ud til tidspunkter, hvor renten er lav og de kan slå en god handel. I udviklingslandene bestemmer økonomisk væksten de eksterne investeringer. En sund voksende økonomi tiltrækker tunge udenlandske investeringer. Således siden de finansielle strømme er mere renten er meget lav. Køb tungt bygge udstyr eller tage dem som huslejer er således langt mere økonomisk.

Efter åbning til markederne og undertegnelsen af GATT-aftalen af de fleste af landene der har været stigning i konkurrence og reduktion af udstyr. Derudover har de tunge bygge udstyr fremstillet på flere lokaliteter end før. Denne tendens har været stigende til at tjene det globale marked og cross-country støtte til udvikling af infrastrukturen. Derudover har der også været stigning i toldfri import strukturen i medlemsstaternes økonomier. Men i tilfælde af de voksende økonomier, stigning i eksporten og udviklingen af lokale markeder er stadig forpligtet til at støtte importen i landene.

Efterspørgslen efter tunge entreprenørmaskiner er mere områdespecifikke. I amerikanske markeder og Vesteuropa er krav til op-trindeling af steder mere påkrævet i stedet for at udvikle nye projekter. Disse lande kræver vedligeholdelse og opgradering af de eksisterende projekter, som er mere afgørende for den eksisterende infrastruktur for lang tid næring.

I tilfælde af udviklingslandene er opbygning af jernbane, veje, overflyvninger, højhuse, lufthavne og byudvikling mere afgørende. Alt dette kræver meget af bygningsarbejdet, som kræver brug af tunge entreprenørmaskiner. De største producenter af tunge entreprenørmaskiner er placeret i USA, Japan, Tyskland, Storbritannien og Frankrig, efterfulgt af Italien, Sydkorea, Canada, Sverige og Belgien. Der er fremstillings enheder placeret på andre steder også som Kina, Rusland og Latinamerika. Flere produktionsenheder til tungt bygge udstyr forventes at dukke op på steder, der tilbyder lav materialeomkostninger og billig arbejdskraft.

Tunge entreprenørmaskiner findes også på leje. Disse kan være udlejet nemt fra hjemmemarkedet. Det er meget mere fordelagtigt at tage den tunge entreprenørmaskiner på leje eller mindst en dag eller få dage i stedet for købe dem og derefter sælge dem til en lavere pris eller bære generalomkostninger som transport, vedligeholdelse mv. Køb tungt bygge udstyr er ikke meget foretrukne løsning. For det meste i USA er langsigtede leasing meget mere foretrukket over indkøb på grund af fiskale struktur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.