Top 7 Finder’s gebyr Tips

Overveje den lukrative mulighed åben dem i at tjene finder’s gebyr.

En finder er en person, der finder noget for en person eller virksomhed. Det beløb betalt for denne tjeneste kaldes et finder’s gebyr.

Her er syv tips til at hjælpe dig gøre din formue i finder’s gebyr.

1. en finder blot indfører en køber til en sælger for et gebyr. Han bliver ikke involveret i salgsprocessen og er ikke en agent, der handler på vegne af sælgeren.

2. de bedste områder at tjene finder’s gebyrer er dem hvor du allerede har ekspertise og interesse. For eksempel, hvis du er en ekspert på fly og har forbindelser i luftfartssektoren, kunne du optjene finder’s gebyr at finde passende planer for dem, der behøver dem.

3. Beskyt dig selv med skriftlige kontrakter. Også, dokumentere alle indsats du har gjort for at tjene din finder’s gebyr.

4. du kan tjene finder’s gebyrer i mange områder, herunder udstyr (nyt eller brugt), udstyr, leasing, at finde steder for franchise eller automater, knappe materialer, råvarer, finansiering, osv.

5. forbindelser er oversigten over en finder. Du bliver betalt for at finde noget af værdi af en person, der ikke ved, hvor (eller ikke har tid) til at finde den. Din viden om hvor og hvem der skal komme noget fra er uvurderlige oplysninger, som folk er villige til at betale for.

6. lige som den virksomhed, der sælger noget betaler sin salgspersonale, ligeledes betaler sælgeren generelt finder’s gebyr. Sælgeren er den, der gør en fortjeneste ved salg og så normalt er den, der betaler provision eller finder’s gebyr.

7. det er muligt at finde finder’s gebyr muligheder i magasiner, aviser og nyhedsbreve. Du kan finde yderligere muligheder ved at gøre din egen forskning. Brug af kontakter, reference og telefon bøger på biblioteket, internettet, personer du kender (eller ikke kender), som måske har den information jer savn, såvel som andre kilder til at finde, hvad der er nødvendigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.